TETBURY, UNITED KINGDOM - JULY 18: Princess Diana Resting Her Head In Her Hands Whilst Sitting On The Steps Of Her Home At Highgrove, Gloucestershire. (Photo by Tim Graham/Getty Images)

20 jaar na haar dood: prinses Diana’s mooiste momenten

Exact 20 jaar geleden stierf prinses Diana tijdens een auto-ongeval in Parijs. Dat ze een prachtige prinses was, is niet onder stoelen of banken te steken. Ze straalde en was een voorbeeld voor vele vrouwen wereldwijd. Dit zijn haar hoogtepunten als fashion-icoon.

1

Stralend blauwe ogen

1988 – Prinses Diana kon met haar fonkelende blauwe ogen verschillende harten doen smelten. Hier straalt ze in een prachtige paars-rode jurk tijdens een diner met de koning van Thailand in Bangkok.

1986 – Net als haar ex-schoonmoeder Queen Elizabeth sloeg ze erin uit te pakken met een imposante hoed bij haar outfit. Hier woont ze samen met Prins Charles een Japanse theeceremonie bij.

1987 – Lady Di was gek op de ontwerpen van mode-ontwerpster Catherine Walker. Hier schittert de prinses in een blauwe, zijden jurk op het filmfestival in Cannes.

1995 – Diana liet soms heel wat bloot zien. Op deze foto toont ze haar mooie schouders in een lichtblauwe halterjurk van, ja weeral, Catherine Walker. Ze woonde regelmatig evenementen bij van Serpentine Gallery in de meest glamoureuze outfits.

1985 – De pofmouw typeerde prinses Diana. Haar slanke figuur kon dit zeker verdragen. Deze foto is genomen toen de prinses een bezoek nam aan Sicilië in een zachtroos ensemble van, inderdaad, Catherine Walker.

1994 – Toen Lady Di in 1994 aankwam aan Serpentine Gallery vielen vele monden open. Deze zwarte jurk van Christina Stambolian was haar hoogtepunt als fashion-icoon.

1985 – licht, pastel, donker, mat of glanzend… blauw was de kleur van prinses Diana. Op verschillende gelegenheden betrad ze de rode loper in zeetinten. In dit ensemble accentueerde ze haar taille en heupen door de plooien in haar rok en het zwarte, smalle stuk rond haar middel.

Lees ook:

Partner Content