3 kapseltrends voor winter 2011

Door De Redactie
Deze winter komen 3 trends sterk naar voren in heel wat kapsalons. Enerzijds zijn er veel ultra-korte frisse kapsels, anderzijds lang doorvallend haar zonder veel lengteverschil. En als derde trend duikt de invloed van de krul op!

Ultra-korte frisse kapsels en lang doorvallend haar

In beide trends zien we vooral veel grafische lijnen terugkomen. Elegante eenvoudige belijningen die verder versterkt worden doordat het haar zeer glanzend en gezond is. Ook de styling en afwerking dient perfect te zijn voor een echt klassevol effect. Er wordt veel aandacht besteed aan finishing, maar steeds zonder overmaat aan producten. Kwaliteit van het haar blijft prioritair!

Invloed van de krul

Een combinatie van vlecht- en krultechnieken zorgen voor natuurlijke in het oog springende krulkapsels. Belangrijk is wel dat de haren, net zoals bij de stijle kapsels, goed vezorgd zijn. Want een echte “kroeskop” is dan weer helemaal not done!

Qua kleur gaan we dit najaar massaal voor mooi en neutraal. Geen te scherpe kleurcontrasten, eerder een naturelle kleur. Wel een echte trend is de Color Fading waarbij het haar bovenaan donker is en lichter wordt naar de punten toe. Rood en koper waren deze zomer al hot en blijven dat ook deze winter.

met dank aan Sanké Fashion Hairdesigners

Partner Content