3x zo draag je een wikkeljurk als je grote borsten hebt

Door Celine Werner

De wikkeljurk of wrap dress is een tijdloos kledingstuk, én geschikt voor iedere vrouw! Ook voor dames met grote borsten, want het accentueert de boezem op een stijlvolle manier. Heb jij een omvangrijke buste, en vrees je dat je borsten peek-a-boo(b) zullen spelen? Met deze drie trucjes kun je dit ‘ongelukje’ voorkomen. 

Vastspelden

De eerste gedachte zou zijn om de twee lappen stof met elkaar vast te spelden bovenaan de borsten. Maar op die manier verlies je net die mooie v-nek. In de plaats daarvan span je het riempje nog eens goed aan en speld je beter de stof vast onderaan de buste.

Laagjes

Ga je niet naar een feestje en wil je het graag casual houden? Dan kun je ook een t-shirt onder de wikkeljurk dragen, als deze mouwloos is tenminste. Zo moet je je geen zorgen maken dat je borsten hun eigen ding doen, en bovendien is het ook heel trendy. Win-win!

Bralettes met kant

Je kunt er ook gewoon voor zorgen dat het geen kwaad kan dat er plots iets uit de jurk komt piepen. Wat dacht je van een smaakvolle bralette met kant? Want ja hoor, tegenwoordig kunnen vrouwen met een grote boezem hier ook hun ding in vinden.

Wikkelen maar!

1

Zonder mouwen

Tweekleurige wikkeljurk (€ 49,99 – shop hier)

2

Zeg het met bloemen

Fleurige wikkeljurk (€ 69 – shop hier)

3

Een leuke print

Wikkeljurk met opvallende print (€ 119,95 € 71,95 – shop hier)

Bron: purewow.com – Beeld: gettyimages.be

Ook leuk:

Partner Content