5 haalbare mode- en beautyvoornemens voor 2015

Door De Redactie

Voor het slapengaan je make-up verwijderen, één keer peer week extra aandacht aan je outfit besteden, zorg dragen voor je spullen, investeren in tijdloze items en 'ns een mode- of beautyrisico - denk nepbonten jasje of knalrode lippenstift -  durven te nemen. Hou jij deze vijf mode- en beautyvoornemens vol in 2015? Probeer het uit

 

 

 

 

 

1. Eén keer glamour per week

Ons haastige werkleven leidt er soms toe dat we te routineus omgaan met onze garderobe. Wat extra aandacht loont nochtans de moeite. Wie één keer in de week een knaller van een outfit draagt, krijgt gegarandeerd een boost van zelfvertrouwen. Bovendien stijgt je werkmotivatie en levenslust. En dan hebben we het nog niet gehad over de complimentjes die je zal ontvangen.

2. Verwijder je make-up iedere dag voor het slapengaan

Iedereen kruipt wel eens met een gemaquilleerd gezicht het bed in. Je huid reinigen is echter van essentieel belang. Neem je voor om iedere avond 5 minuten te nemen om je make-up te verwijderen. Dat is een voornemen voor 2015 waar je in 2030 nog steeds dankbaar om zal zijn. Een stralende en jonge huid is namelijk de essentie van schoonheid.

3. Draag zorg voor je spullen

Nieuwe dingen shoppen is leuk, maar vergeet de waarde niet van wat je al hebt. Let beter op de wasvoorschriften en hang al je spullen deftig in de kast. Zo blijft je garderobe in topvorm en heb je minder strijk. Ook je make-up verdient extra aandacht. Verdeel de items per soort in een mooie beautycase en stop je mascara, potloodjes en lipstick niet zomaar los in je handtas.

4. Doe slimme mode-investeringen

Koop geen bergen aan goedkopere trendspullen die je waarschijnlijk maar één keer draagt. Investeer in stukken van goede kwaliteit. Tijdloze items van bijzondere stoffen gaan jaren mee en blijven eeuwig stijlvol en gesofisticeerd.

5.  Neem eens een risico

Gedaan met verstoppertje spelen. Durf te gaan voor een felle lip, een look die niet binnen je gewoonlijke uniform past en kleed je een keer over the top voor een gewoon event. Mode- en beautyrisico’s zijn de ideale manier om aan je zelfzekerheid te werken en leren je dat de spotlight echt een plek voor jou is.

Partner Content