5 modieuze tips van de styliste

Door De Redactie

Je kledij zegt enorm veel over je. Met deze tips van de styliste camoufleer je je zwakke puntjes en zet je je troeven extra in de verf, zodat jij er vandaag stralend uitziet!

1. Ondersteunende beha's en slipjes

Met het verkeerde ondergoed ga je er al snel zwaarder en ouder uitzien. Investeer daarom in stevige ondersteunende beha's en slipjes die je minpuntjes camoufleren en je pluspunten accentueren.

2. Zachte en frisse kleuren

Zwarte kledij zorgt ervoor dat rimpeltjes en oneffenheden in je gezicht beter zichtbaar zijn. Je kiest daarom beter voor zachte en frisse kleuren zoals zachtrood, oudroze of pastelblauw. Hou je toch meer van donkere kleuren? Kies dan voor taupe- of bruintinten.

3. Klassieke snit met moderne prints

Door kleren te dragen die eigenlijk voor tieners bedoeld zijn, ga je er niet noodzakelijk jonger uitzien. Uiteraard betekent dat niet dat je je niet meer modieus mag kleden. Combineer bijvoorbeeld een klassieke snit met moderne prints voor een verrassend resultaat.

4. Accessoires

Ook accessoires kunnen hip zijn. Handtassen, schoenen en riemen zijn ideaal om je outfit een eigentijdse toets te geven.

5. Soepele stoffen

Te strakke kledij maakt je ouder. Kies voor kleren in soepele stoffen die losjes vallen en de lijnen van je lichaam volgen. Die zorgen niet alleen voor een zachtere uitstraling, ze zijn ook extra vrouwelijk!

Partner Content