5 nazomeroutfits voor als je nog geen broek aan wilt

5 nazomeroutfits voor als je nog geen broek aan wilt
Portrait of smiling young woman in forest

We kunnen er niet onderuit: de zon maakt plaats voor regen, en de deugddoende zomerbries waait stilletjesaan over in een fris najaarswindje. De herfst komt eraan, maar toch hoef je niet meteen te gaan voor lange broeken en dikke jassen.

Leve de nazomer(outfits)

In de zomer zwaait eenvoud de plak in onze kleerkast! Geen jas, geen laarzen, geen laagjes. Simpel en luchtig, en daarom houden we zo van dit seizoen. We zijn dus nog niet helemaal klaar om onze bruine zomerbenen te verstoppen.

Gelukkig hoeft dat ook nog niet. Pas je zomeroutfit hier en daar aan en geniet van een heerlijke nazomer!

Inspiratie: nazomeren in je zomeroutfit

1Tot aan je knieën

Een beetje gewaagd, maar met een paar over the knee boots draag je jouw favoriete zomerkleedje tot de herfst. En jawel, dat beetje huid kan gerust tegen die frisse najaarslucht!

2Mooi in metallic

De zomertrend (lees: metallic) draag je makkelijk door tot het najaar. Een mooie metallic maxi-rok, leuke sneakers eronder en je stapt stijlvol de deur uit!

 

Haal je panty’s uit de kast

Ook je korte short gaat makkelijk nog een maandje mee. Combineer het met ondoorzichtige zwarte panty’s en een fake fur vestje. Zo ben je volledig mee met de trends!

3Ga voor lang

Je beentjes afschermen van de wind? Dat gaat perfect in je maxi-jurk! Nog een laarsje eronder, en klaar!

4Rock chic

Die witte zomerjurk is dé basis van een stoere rockchick-outfit! Een zwarte panty, leuke enkellaarsjes en een stoer leren vestje maken je outfit compleet!

 

Bron: Purewow. Beeld: GettyImages

Ook mooi voor het najaar:

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees verder na de reclame

Het volgende Libelle-artikel is echt even het wachten waard :)