6 tips om je haar sneller te doen groeien

groeien

Je haar groeit maandelijks ongeveer 1 cm. Gaat dat je niet snel genoeg? Of heb je spijt van dat korte kopje? Met deze tips groeien jouw haren sneller!

1) Eet de juiste voeding

Vette vis, noten en granen bevorderen de haargroei. Ook voldoende groenten en fruit zijn een grote weldoener voor je haardos!

2) Verzorg je haar

Verzorg je haar ongeveer een keer per week met een voedend masker. Was je haar zeker niet dagelijks en gebruik lauwwarm water. Maximaal twee keer per dag je haren kammen doet ze sneller groeien.

3) Masseer je hoofdhuid

Door je hoofdhuid te masseren stimuleer je de bloedsomloop. Je haren zullen dus sneller groeien met een welverdiende hoofdmassage.

4) Draag je haar vaker los

Elastiekjes doen je haar sneller breken. Draag je lokken los of kies voor een kapsel dat niet te strak zit.

5) Ga regelmatig naar de kapper

Regelmatig je puntjes laten bijknippen klinkt misschien raar, maar het werkt wel als je langer haar wilt. Door te knippen “hernieuw” je de samenstelling van je haren waardoor ze sneller groeien.

6) Kom wat vaker in de zon

Vitamine D is niet alleen gezond voor je energiepeil, ook je haren krijgen een boost. Een uurtje in de zon zou al genoeg zijn om de haargroei te stimuleren.

Deze artikels zijn ook zeker de moeite waard:

Vorig artikel
5 etherische oliën: wat doen ze voor jouw gezondheid
Volgend artikel
Deze groenten zijn op hun best in april!

Gratis gepersonaliseerde fotoposter bij posterXXL

Hou jij ook zo van hoge kortingen? Dan ben je zéker aan het juiste adres want nu geven we bij Shedeals helemaal gratis posters van posterXXL weg. En het leukst van al, je hoeft niet te kiezen uit een van de standaard ontwerpen, je mag gewoon je eigen foto uploaden en daar wordt dan een poster van gemaakt. Graag gedaan!

gratis