7 tips voor een bad hair day

Door De Redactie

Soms wil je haar gewoon echt niet mee. Je probeert te redden wat er te redden valt, maar tevergeefs. Er zijn natuurlijk altijd wel manieren om je zelfvertrouwen een boost te geven. 

Kapster Guigone en kapper Edwin geven Lesley, An en Jente een nieuwe look.

Lippenstift

Het is verschrikkelijk wanneer je haar slecht ligt. Als je er niets mee kan doen moet je gewoon de aandacht naar iets anders trekken. Schmink je ogen, breng lippenstift aan en doe je favoriete kleren aan. Niemand heeft nog aandacht voor je haar.

Nieuwe coupe

Ga naar de kapper en laat hen je een volledig nieuw kapsel geven. Je hebt misschien lang gespaard. Eindelijk het lang haar dat je al wilde. Zet je verstand even op nul en doe eens lekker zot. Je voelt je meteen beter in je vel.

Volume

Je kunt ook meer [LINK_TEXT id=1] in je haar brengen. Crepeer je haar een beetje of creëer meer volume met een mousse. Was je haar, maar dan achterstevoren. Het klinkt misschien raar, maar het helpt. Begin dus met de conidtioner en eindig met de shampoo. Conditioner maakt je haar zwaarder. Nadat je met de shampoo je haar hebt uitgewassen, is je haar weer levendig.

Me-time

Verwen je gezicht met een scrub en gezichtsmaskertje. Neem een lekker warm bad, lees je favoriete boek en ontspan. Lak je nageltjes in een felle kleur. Dat vrolijkt je meteen op.

Wassen

Je kunt je haar ook gewoon opnieuw wassen. Op deze manier zal je haar veel beter liggen. Te vaak wassen is niet goed en je hebt ook niet altijd tijd om je haren opniew te wassen. Gelukkig bestaat er droogshampoo. Je haar is een stuk minder vet. 

Verstop het

Maak een vlecht of een dotje. Een gemakkelijke manier om je vettig haar te verbloemen.  De [LINK_TEXT id=2]is mooi en echt niet moeilijk om te maken. Is je haar echt wel te vettig? Draag een leuke hoed.

Aanvaarden

Iedereen heeft wel eens last van een bad hair day. Accepteer dat je haar vandaag eens minder ligt. Wees jezelf. Misschien heeft zelfs niemand het opgemerkt dat jouw haar slecht ligt vandaag.

 

Partner Content