Blijf voluit leven!

 

ADVERTORIAL

Onverwacht urineverlies hoeft écht geen rem op je levensvreugde te zetten.

Kies voor ‘Always Discreet’ en ervaar zelf hoe deze ongelooflijk discrete maar uiterst doeltreffende verbanden je zelfvertrouwen een boost geven!

Eén vrouw op drie

Bezorgt elke onverwachte lach- of hoestbui je stress? Durf jij niet meer uitbundig dansen, springen of intensief sporten uit angst dat je urine zal verliezen? Wees gerust, je bent absoluut niet alleen. Het overkomt vrouwen van alle leeftijden en je hoeft je er zeker niet over te schamen. Toch wordt er weinig of niet over gepraat en dat moet veranderen. Vrouwen moeten beseffen dat ze met de juiste bescherming spontaan, ongeremd en vooral onbekommerd kunnen door het leven blijven gaan.

Always discreet beschermt je… in alle discretie

Miljoenen vrouwen worden op een bepaald moment in hun leven geconfronteerd met urineverlies. Ze beseffen vaak niet dat de bescherming die ze daarvoor gebruiken, niet geschikt en niet doeltreffend is. Onverwacht urineverlies wordt als vervelend en een beetje beschamend ervaren maar het zou geen enkele vrouw ervan mogen weerhouden voluit te leven. Precies daarom werd ‘Always Discreet’ ontworpen. Een nieuw assortiment producten dat een uitstekende maar zeer discrete bescherming garandeert bij urineverlies.

Dit maakt de ‘Always Discreet’ verbanden zo bijzonder

*Always Discreet is een medisch hulpmiddel. Lees aandachtig de gebruiksinstructies.