Bon Jovi zorgt voor stoere baby’s

Door De Redactie

Jon Bon Jovi en drummer Tico Torres lanceren een eigen lijn baby-accessoires: Rock Star Baby. Je kleine lieveling zal er meteen een stuk stoerder uitzien!

Tico Torres is niet alleen drummer bij Bon Jovi, hij is ook een gerespecteerd artiest in de kunstwereld van schilderen en beeldhouwen. Tijdens de vele tournees en andere grote events die hij overal ter wereld bijwoonde, viel het hem op dat er veel hippe en trendy ouders zijn, maar dat de kids er allemaal hetzelfde uitzagen. Torres had het gevoel dat er iets miste, iets dat er anders uitzag…

Toen de andere bandleden kinderen kinderen kregen, onstond er al snel een discussie over dit onderwerp. Waarom kleedt de grote meederheid van de kersverse ouders z'n spruit in pastelkleuren? En waarom moeten alle baby's er lief en schattig uitzien?

Tico Torres is ervan overtuigd dat niet iedereen dit wil en stampte Rock Star Baby uit de grond, een lijn die bestaat uit stoere flessen, spenen en speenclips. Een lijn die hip en "cool" is, want "elke baby is geboren om een ster te zijn".

De Rock Star Baby-producten zullen eind november '07 in België verkrijgbaar zijn bij de betere speciaalzaken en trendy cadeauwinkels!

Partner Content