Ciao Bella

Door De Redactie

In de zomer is het niet moeilijk om te stralen. Gebruinde huid, zwierige kleedjes, frisse kleuren, ... en met deze nieuwste beautyproducten zie je er in een wip nóg stralender uit. Nieuws voor de lippen, je nagels, je wimpers en kleine rimpetjes.

Voor de lippen: Lipgloss Glam Shine Diamant

Lipgloss is hét symbool van verleiding: niets is zo aantrekkelijk als glanzende, volle lippen. Lipgloss is onmisbaar deze zomer!

L'Oréal Paris ontwikkelde een hydraterende gloss die niet plakt en je look afwerkt me een vloeibaar laagje diamantglans. Dankzij de revolutionaire volumeapplicator ogen je lippen mooi vol. De hartvormige applicator zort ervoor dat de lippen een gelijkmatig laagje kleurfinish krijgen. Resultaat: je lippen zijn gehydrateerd, vol en glinsteren als de fijnste diamant.

Verkrijgbaar in 4 nieuwe tinten: ryby carat, pink carat, coral carat en brown carat. Adviesprijs: € 5,49

Nog voor de lippen: Watershine Restyled

Maybelline New York pakt uit met een vernieuwde versie van de Watershine lipstick. De nieuwe formule geeft je lippen een frisse kleur, waterglans én extra comfort. De Watershine lipstick is een heldere gelbasis die rijk is aan natuurlijk water. De lippen krijgen een gekleurde waterglans en worden intens gehydrateerd. De populaire lipstick is nu verkrijgbaar in 22 tinten. De diamonds collectie geven een extra diamantglans dankzij de kleine glinstertjes. De rest van de collectie geeft een natuurlijk effect aan je lippen. Van roze tot pruim, van rood tot bruin. Jij kiest! Adviesprijs: € 12,00

Naast de lipstick heb je ook de Gloss. Deze is verkrijgbaar in 13 intens glanzende tinten van helder tot koraal en van roze tot natuurlijk. Adviesprijs: € 7,99

Voor handen & voeten: Resist&Shine Titanium nagellak

Een uitdagend kleurtje op je nagels zorgt ervoor dat je handen en voeten er deze zomer geweldig uit zien! De nieuwe Resist&Shine nagellak van L'Oréal voorziet je nagels tot 7 dagen van intense kleur en een schitterende glans.

De nieuwste collectie is bestand tegen elke beproeving door elastische en plastificerende bestanddeeltjes en het siliconencomplex zorgt voor een optimale bescherming. Resist&Shine droogt de nagels niet uit en verzwakt ze niet. Ideaal dus voor véélvuldig gebruik. Je kan de kleine flacons nu verkrijgen in intense tinten en 24 weelderige kleuren, van elegant en natuurlijk tot uitdagend en gedurfd. Leve de zomer! Adviesprijs: € 14,99

Voor de ogen: Telescopic Explosion Mascara

Het geheim van een explosieve blik is ontrafeld: dankzij het ronde borsteltje van de Telescopic Explosion Mascara krijg je 100% uitstrekte, volle en ontplooide wimpers! Het kleine borsteltje maquieert tot in de ooghoek, kan rechtop gebruikt worden om de wimpers voller te maken én het ontplooit al je wimpers rond je oog waardoor je blik veel wijder lijkt.

Resultaat: je wimpers zullen subliem uitwaaieren en het zal lijken alsof je er véél meer hebt! Een spectaculair resultaat. Adviesprijs: € 14,99

Tegen rimpeltjes: Revitalift

Op de hals en de gezichtscontouren is het verlies aan huidstevigheid het duidelijkst te zien. Op de hals verschijnen plooirimpels, de gezichtscontouren verslappen. De huid produceert namelijk in de loop van de jaren minder vezels, waardoor het vezelnetwerk geleidelijk aan verslapt. De huid zakt weg en de gelaatstrekken lijken minder duidelijk afgetekend.
Revitalift van L'Oréal kan voorkomen dat de huid verslapt. De crème versterkt de structuur van het huidoppervlak. De huid van het gezicht en de hals worden opnieuw gesteund en gehydrateerd.

Resultaat: een zichtbaar strakkere en stevigere huid. Adviesprijs: € 13,99

Partner Content