Daarom zijn Meghan Markle’s schoenen altijd een maat te groot

Door Jolien Thieleman

Het is je misschien al opgevallen: op heel wat officiële gelegenheden lijken Meghan Markle’s hakken altijd een maat te groot. Heel oncomfortabel zou je denken, maar er zit wél een goede reden achter!

Meghan Markle heeft altijd een piccobello stijl gehad, maar nu ze officieel bij de Britse koninklijke familie hoort, ziet ze er elke keer opnieuw fantastisch uit. Ze wordt dan ook geadviseerd door de allerbeste stylisten, en die gaven haar onlangs een tip waar ook wij iets van kunnen opsteken.

Weg met die pijnlijke voeten

De kersverse hertogin van Sussex moet tijdens evenementen dikwijls uren rechtstaan, geen eenvoudige klus als je torenhoge hakken draagt. Een makkelijk trucje is daarom om je schoenen één of soms zelfs twee maten te groot te dragen om de kans op blaren en wrijving te verminderen.

Watjes

Om er dan voor te zorgen dat je hakken niet van je voeten vallen, steek je simpelweg watjes in de tip van je schoenen. Als je voeten beginnen zwellen door de warmte of het lange rechtstaan, haal je ze discreet weer weg. Getest en goedgekeurd!

Beelden: Getty Images

Meer over Meghan Markle:

Partner Content