Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

De 5 jassen die elke vrouw moet hebben

Door De Redactie

Een warme winterjas, een leren vest of een regenbestendige parka: deze vijf jassen moet je gewoon in je kleerkast hebben.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

1. Een trench coat

Een trench coat is een echte klassieker die iedere vrouw in haar kleerkast moet hebben. Zo'n lange jas met tailleriem oogt niet alleen elegant, het is ook de ideale jas voor tijdens de tussenseizoenen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2. Een jeansvest

Met een jeansjasje kun je de bal niet misslaan: het is tijdloos, past bij elk figuur en je kunt het bij elke gelegenheid dragen. Combineer het met een eenvoudige broek, mooie rok of leuke jurk.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

3. Een warme winterjas

Een warme, fluffy jas is een echte must-have tijdens de winter. Winterjassen zijn misschien niet altijd zo goedkoop, maar als je kiest voor een tijdloos exemplaar in een neutrale kleur, kun je er jarenlang van genieten.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

4. Een parka

Of het nu vriest of pijpenstelen regent: met een parka zit je altijd goed. Bovendien past het bij elke gelegenheid en kun je het makkelijk combineren met een leuke jurk, eenvoudige broek of nonchalante jeans.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

5. Een leren jasje

Een leren vestje is ook een echte klassieker, zowel voor mannen als voor vrouwen. Kies voor een kleur die bij je past en ga bij voorkeur voor echt leer. Zo gaat de jas makkelijk enkele jaartjes mee.