De beste jeans voor een maatje meer

Heb je volle ronde billen? Dan weet je als geen ander dat trendy plus size kledij een trage start kende in de modewereld. Gelukkig zijn de meeste ontwerpers eindelijk aan de slag gegaan. Zoals een perfect passende jeans bijvoorbeeld. Die is er vandaag voor élke vrouw!

Heb je maatje 42 of meer? Deze tips zijn voor jou

Iedereen verdient een goede jeans die je figuur laat schitteren zonder te moeten inboeten aan comfort. Shop jij tussen de rekken van de curvy modellen? Hou dan deze tips in het achterhoofd en zeg flodderstofjes definitief vaarwel. Hallo, strakke bips!

Voor de laatste nieuwe trends gingen we piepen in de nieuwste collectie van dé plus size-referentie Paprika!

1. Zorg voor voldoende stretch in de stof

jeans

Lange bootcut jeans –  59,99. Bekijk het hier.

Pen op de grond laten vallen? Geen probleem met deze denim! Want een jeans met kwalitatieve stretch zorgt voor extra comfort en flexibiliteit maar “hangt” niet na enkele uren aan je lichaam.

2. Zoek een jeans met middelhoge taille

jeans

Rechte jeans – € 59,99. Bekijk het hier.

Een jeans vol vertrouwen! Zonder je ingesnoerd te voelen maar hoog genoeg om makkelijk een buikje in weg te werken. Laat maar komen!

3. Donkere denim flatteertjeans

Donkere slim fit jeans – € 59,99. Bekijk het hier.

Een donkere jeans mag niet ontbreken in je kleerkast. Het is en blijft een van de meest veelzijdige kledingstukken ooit. En het verstevigende effect is natuurlijk mooi meegenomen.

4. Een skinny jeans? Zoek een model dat verlengend werkt

jeans

7/8 skinny jeans met sportwear stroken – € 59,99. Bekijk het hier.

Verticale strepen op je broek zijn altijd een goed idee wanneer je je benen optisch wilt verlengen. Kies voor iets opvallends want je figuur mag vast en zeker gezien worden in zo’n type jeans!

Meer jeans op www.paprika.eu

Op zoek naar andere modetips?

 

Partner Content