De korte coupe van Miley Cyrus

Door De Redactie

Ben jij de lange lokken ook beu en wil je het liever iets stoerder? Dan is een kort kopje zoals Miley Cyrus wel een goed idee. De laatste maanden zijn korte coupes terug in de spotlight, omdat verschillende celebrities zich deze haarstijl hebben aangemeten. 

In [LINK_TEXT id=1] wilde Marijke een gedurfde make-over die zeker niet braaf en klassiek was. Onze kapster ging voor een stoere rock chick coupe die zeer fris en jeugdig is voor de zomer en die ook niet te veel tijd vraagt in de badkamer ’s ochtends.

Onze kapster nam eerst de zijkanten van Marijke’s haar onder handen met behulp van een uitdunschaar om geen hard geschoren maar een zachte, korte haarlengte te bekomen. Deze korte haarlengte was zeker nodig om het contrast met de langere bovenkant te maken.  Daarna werd de bovenkant van het haar zorgvuldig geknipt en gestyled. Als je korte coupes stylet, is texture dust of haarpoeder zeker een must. Zo kan je gecrepeerde textuur creëren zonder je haar nat te maken.

Wil jij ook weten hoe je een korte coupe het beste in model brengt? Bekijk dan onderstaand fragment uit ons lifestyle magazine ‘Home Sweet Home’ om de handige tips en tricks van onze kapster te ontdekken!

Partner Content