Dit is hét schoonheidsgeheim van Meghan Markle

Door Jolien Thieleman

Of het nu aan verzorgingsproducten, goede genen of de liefde ligt: Meghan Markle strààlt! De aanstaande bruid ziet er altijd piekfijn uit, en da’s ook te danken aan haar frisse perzikhuidje. Dit is haar geheim!

Vind je ook niet dat Meghan Markle altijd schitterend voor de dag komt? Met haar frisse uitstraling won ze niet alleen het hart van prins Harry voor zich, maar ook dat van het Britse volk en ver daarbuiten! Haar schoonheidsgeheim: een gezonde levensstijl en de biotulin gel, een verzorgende crème waar ook schoonzus Kate Middleton fan van is.

Biologisch alternatief

De crème is een biologisch alternatief van botox en maakt de huid frisser en strakker. In tegenstelling tot botox wordt de gel niet geïnjecteerd, maar gewoon met de vingertoppen op het gezicht aangebracht. Het basisingrediënt ervan is plantaardig en doet de huid ontspannen, waardoor rimpels, kraaienpootjes en fijne lijntjes vervagen. Resultaat: een zichtbaar gladder gelaat.

https://www.instagram.com/p/BhODywTnAJz/?hl=nl&tagged=biotulin

Een tube van 15 ml kost € 49,99 en de nachtcrème gaat over de toonbank voor € 69,00. Niet goedkoop, maar dan heb je wel een huidje dat er net zo stralend uitziet als dat van Kate en Meghan. Lijkt het iets voor jou?

Meer over Meghan Markle:

Partner Content