Dit is de reden waarom Kate Middleton nooit nagellak draagt

Door Jolien Thieleman

Dat Kate Middleton er altijd stralend uitziet, staat buiten kijf. Haar kapsel en make-up zijn altijd piekfijn in orde en ook haar jurkjes zijn op z’n minst stijlvol te noemen. Maar was het je al opgevallen dat de Duchess of Cambridge eigenlijk nooit nagellak draagt?

Sobere manicure

Als tijdloze schoonheid kan Kate Middleton elke stijl aan. Dat zie je ook aan haar outfits: ze verschijnt dikwijls met een verrassende jurk of hoed in het openbaar en daarvoor mag ze op lovende reacties rekenen. Maar als je goed kijkt, zie je dat Kate het nogal sober houdt als het op haar manicure aankomt. Meer zelfs: de vrouw van prins William draagt geen nagellak, en daar is een goede reden voor.

Strenge regels

In het Britse koningshuis bestaan er namelijk strenge regels als het op kleding en accessoires aankomt. Dat is ook het geval bij nagellak: een fel kleurtje is uit den boze, net als het dragen van een diep uitgesneden jurk of bloesje. Je zult Kate dus niet snel met een opvallende kleur op haar nagels zien, maar dat heeft ze alleszins niet nodig om er schitterend uit te zien. Zeker niet nu ze zwanger is van haar derde kindje!

Kijk maar even mee:

https://www.instagram.com/p/BWFsRRWAOgh/?taken-by=kensingtonroyal

Dit vind je misschien ook wel leuk:

 

 

Partner Content