Een nieuwe look met een leuk haaraccessoire!

Door De Redactie

Ben jij je alledaagse kapsel beu maar heb je geen zin in een andere coupe? Met deze leuke haaraccessoires creëer je in een handomdraai verschillende kapsels.

Haardonut

De haardonut steek je natuurlijk niet in je mond, wel in je haar. Het is een handig hulpmiddel om snel en makkelijk een mooie chignon te maken. Stijlvol, zonder al te veel moeite. 

Haarketting

Het meest trendy haaraccessoire is waarschijnlijk de haarketting. Mooi bij een sluik kapsel met middenstreep, maar ook bij een hoge staart kun je perfect een haarketting dragen. Wie dit iets te extravagant vindt, kan ook kiezen voor het subtielere model dat je gewoon aan je paardenstaart hangt.

Haarband

Iedereen denkt natuurlijk aan het originele brede model van stof, maar nu zijn er ook haarbanden in de vorm van vlechtjes, kettingen. Je vindt er zelfs met pareltjes en veren op. Braaf achter de oren hoeft niet meer, je draagt de haarband nu ook over de oren en op het voorhoofd. 

Speciale rekkertjes

Wil je je paardenstaart opleuken? Probeer eens een rekkertje met een leuk accessoire aan, zoals een gouden of zilveren ring. Je draait het rekkertje rond je staart en knijpt er vervolgens de ring rond. Simpel, maar een stuk specialer!

Bananenklem  

Als je houdt van opgestoken haar, maar tegelijkertijd ook van lang houdt, is de bananenklem een goede tip. Door zijn speciale ontwerp wordt je haar als het ware in laagjes opgestoken, waardoor je de lengte van je kapsel behoudt.

Tekst: Pauline Albala Garcia

Partner Content