Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Elisabeth Landeloos: najaar 2010

Door De Redactie
De juwelen van Elisabeth Landeloos hebben altijd iets beweeglijks, ze vragen om aangeraakt te worden. Ze komen pas tot leven wanneer ze gedragen worden . Ze stralen pure emotie uit. De collectie voor komende herfst is een trilogie met een sterke symboliek. Closer, Twisted en United, de drie thema's van de collectie, gaan over de liefde en haar odyssee. Elementen in de juwelencreaties komen dichterbij, raken verslingerd aan en met elkaar om tenslotte een onafscheidelijk paar te worden.

De juwelen van Elisabeth Landeloos hebben altijd iets beweeglijks, ze vragen om aangeraakt te worden. Ze komen pas tot leven wanneer ze gedragen worden . Ze stralen pure emotie uit. De collectie voor komende herfst is een trilogie met een sterke symboliek. Closer, Twisted en United, de drie thema’s van de collectie, gaan over de liefde en haar odyssee. Elementen in de juwelencreaties komen dichterbij, raken verslingerd aan en met elkaar om tenslotte een onafscheidelijk paar te worden.

 

CLOSER01

CLOSER01