Figuurcorrigerende lijn van Trinny & Susannah

Door De Redactie

De veelbesproken Trinny & Susannah brengen hun Magic Knickers, een figuurcorrigerende lijn, op de Belgische markt! Want elke vrouw is mooi als ze haar schoonheid accentueert en haar imperfecties verdoezelt.

De sterkte van het flamboyante duo Trinny & Susannah is hun neus voor vrouwelijke schoonheid en elegantie. De modegoeroes weten als geen ander dat een fantastisch uiterlijk niets te maken heeft met de perfecte maten, maar alles met zelfkennis. Het duo slaat anno 2008 de handen in elkaar met het Belgische bedrijf cette om een figuurcorrigerende lijn op de markt te brengen.

Cette bracht eind jaren '90 de eerste generatie figuurcorrigerende broekjes uit. Cette gebruikte hiervoor geen stikmachines maar liet haar breimachines voor panty's aanpassen. Hierdoor kon naadloos figuurcorrigerend ondergoed gefabriceerd worden! Het bekende Britse modeduo hoort van deze ontdekking en in 2006 zijn de naadloze Magic Knickers een feit en liften bips, maken de buik plat of slanken dijen af! In geen tijd worden de Magic Knickers een vast onderdeel van de vrouwelijke garderobe in Engeland.

Door het succes van de Magic Knickers is nu ook beslist om de lijn ook in België te lanceren!
Voor verkoopadressen van de Magic Knickers kan je bellen naar het infonummer 053 85 95 34.
Of bestel je exemplaren via www.silkinabox.be!

Meer info:

  • The Magic Tummy Flattener Thong – 45 euro
  • The Magic High Waist Thong – 50 euro
  • The Magic Body Smoother – 45 euro
  • The Magic Bum & Thigh Pants – 45 euro
  • The Magic Bum, Tum & Thigh Reducer – 50 euro
  • The Magic Shaping Tight – 32,95 euro

Partner Content