Geef om haar!

Door De Redactie
De Pantene Geef om Haar campagne wordt dit jaar al voor de derde keer georganiseerd maar het doel blijft hetzelfde: zoveel mogelijk paardenstaarten inzamelen om mensen met kanker dat tikkeltje meer zelfvertrouwen te geven. Dit jaar focust de campagne op voruwen en mannen met borstkanker. Draag jij je haartje bij?

Jaarlijks krijgen 9.500 vrouwen in ons land te horen dat ze borstkanker hebben. 1 op 9 vrouwen krijgt tijdens haar leven te maken met de ziekte en heel wat vrouwen komen in de financiële problemen door hun ziekte en dan wordt een pruik vaak onbetaalbaar voor hen. Het is vooral deze vrouwen die de Geef om Haar-campagne wil ondersteunen.

In samenwerking met de sociale diensten van de borstklinieken of ziekenhuizen in het land kan de Pantene Geef om Haar-campagne en Think Pink heel wat vrouwen met borstkanker helpen. Maar ook jij kan een handje toesteken!

Laat je haren van minstens 20 cm knippen bij één van de deelnemende kappers, geef een bijdrage op speciale Think Pink-events, stort op het Geef om Haar fonds of koop een Pantene-product tijdens de campagne: je ziet, iedereen kan zijn steentje bijdragen!

Tijdens de maanden april, mei en juni kan je voor een gratis knipbeurt opnieuw terecht bij meer dan 200 kapperszaken overal in het land. Er zijn de komende maanden ook 13 evenementen op publieke plaatsen waar de speciale Think-Pink campagnebus langs komt om je haar te knippen. Alle evenementen en info vind je terug op www.geefomhaar.be of www.facebook.com/geefomhaar . Sinds de start in 2008 knipten reeds meer dan 8000 mensen hun lang haar ten voordele van het Geef om Haar-fonds. Een bijdrage kan je storten op het nummer 001-6338903-29.

Meer info: www.geefomhaar.be of www.think-pink.be

Partner Content