Gratis waardebon van € 5 voor Veritas webshop

Door De Redactie

Kleurrijke panty’s, een fijn juweeltje of trendy haarband: met de winter voor de deur combineren we erop los! En waar kan je beter je accessoires scoren dan bij Veritas? Shop je favoriete stukken gemakkelijk online en profiteer nu van jouw Shedealsvoordeel van € 5!

Veritas

Wie op zoek is naar een uitgebreid gamma accessoires, ideeën en ingrediënten om zelf aan de slag te gaan, zit bij Veritas sowieso goed! Of je nu kiest voor hip of tijdloos, voor ready-to-wear of zelf maken, Vertias adviseert je graag zodat jij jouw persoonlijkheid in de verf kan zetten! Veritas toont je graag nieuwe draagwijzen en geeft je tips om je bestaande outfits te customizen. Zodat jij straks het verschil maakt, en je nog beter voelt in je vel!

Naast een uitstekende service en originaliteit staat de winkelketen ook bekend om zijn degelijke producten. Naast een ruime keuze uit bestaande merken biedt Veritas ook zijn eigen huismerken aan: kwalitatieve producten aan een betaalbare prijs, met extra aandacht voor mode en comfort. Zo verwent Insua je lichaam met shapewear & je voeten en benen met sokken en panty’s, aan een heel correcte prijs. sOxi staat dan weer garant voor kleurige collants en sokjes, waar je instant vrolijk van wordt. Ook wanneer je het prijskaartje ziet!

Veritas webshop

Jij spot ’s avonds vanuit je zetel een geweldig DIY-project op Pinterest en wil zo snel mogelijk aan de slag? Geen probleem! Op de Veritas webshop bestel jij al je benodigdheden gewoon vanuit je luie zetel. Ook beenmode, accessoires en kledij voeg jij snel toe aan je winkelmandje. Neem zeker ook een kijkje bij de How To’s en laat je inspireren door de laatste nieuwe Veritas-trends!

Info en voorwaarden op www.libelle-shedeals.be.

Partner Content