Haren kleuren wordt sensueel ritueel

Door De Redactie
Je haar kleuren wordt een echt sensueel ritueel. Wat is er betoverender dan een luchtige mousse om gul in het haar te masseren en een nieuwe charme te creëren? Laat dat nu net het resultaat zijn van de nieuwe kleurensensatie van L'Oréal Paris.

Dankzij de nieuwe vorm om het haar te kleuren, wordt kleuren thuis nog eenvoudiger. Sublime Mousse wordt gebruikt als een shampoo en vereist geen specifieke ervaring: je hoeft je haar niet langer te scheiden om het product aan te brengen en je moet zich niet langer afvragen of je de achterkant van je hoofd wel goed gekleurd is.

3 stappen

  • Eerst moet je de kleur in de flacon van de ontwikkelingsvloeistof mengen. De flacon twee keer voorzichtig omdraaien zonder te schudden.
  • Een grote noot schuim in de handpalm aanbrengen en deze verdelen over het haar. Goed inmasseren als een shampoo. Gebruik het volledige product voor een homogeen resultaat. 30 minuten laten inwerken.
  • Zorgvoldig uitspoelen en het haar afdrogen. Breng de verzorging aan die de haarvezel voedt en doet glanzen.

De formule van de microluchtige textuur zorgt ervoor dat de Sublime Mousse een natuurlijk, glanzend en levendig effect nalaat op het haar. Verder zorgt de mousse ook voor extra raffinement, verfijning én perfecte grijsdekking.

Het gamma Sublime Mousse bestaat uit 12 natuurlijke, glanzende en vibrerende kleuren.
Verkrijgbaar vanaf februari 2011 aan de prijs van 10,70 euro

Partner Content