Hou je droog haar in bedwang

Door De Redactie
Wie van nature droog haar heeft, herkent deze uitspraken ongetwijfeld: het haar is stug en stroef, het kroezelt alle kanten op, behalve de richting die het uit moet gaan. Een kapsel-met-een-eigen-wil zorgt voor onzekerheid, de hele dag lang. En bovendien is je haar broos en kan het makkelijker beschadigen. Daarom ontwikkelde Dove een gloednieuwe mengeling van 3 oliesoorten die het haar voedt en beschermt. Speciaal voor mensen met droog haar!

 

Droog of beschadigd haar ziet er dof uit, levenloos en onhandelbaar. Zo’n moeilijke haardos kan je opzadelen met een negatief zelfbeeld en je onzeker maken. Hoewel beide haartypes op elkaar lijken, vragen ze toch een andere behandeling. Beide haartypes hebben een tekort aan vocht en niet de juiste balans tussen proteïnen en lipiden. Maar beschadigd haar is meestal het resultaat van externe omgevingsfactoren of beschadigende gewoonten zoals kleuren, stylen, drogen,… Droog haar daarentegen is het resultaat van interne biologische factoren of een gebrek aan verzorging. Droog haar is erg kwetsbaar en kan snel beschadigd geraken.

De Nourishing Oil Care-lijn van Dove bevat een lichte, voedende mengeling van speciaal uitgezochte oliesoorten:

  • De amandel- en kokosolie en minerale oliën zijn uitgekozen omdat hun moleculaire structuur bestaat uit korte kettingen. Die worden snel geabsorbeerd door de haarpijltjes.
  • Bovendien blijkt de unieke mengeling met minerale oliën ervoor te zorgen dat de natuurlijke amandel- en kokosolie de haarschachten beter binnendringen.

Resultaat: er blijft alleen een heel dun beschermend laagje over op de oppervlakte. De olie voedt het haar diep en helpt zo essentiële voedingsstoffen aan te vullen. De lipiden uit de olie zijn de sleutel voor zacht, soepel, sterk en glanzend haar!

Shampoo, met Weightless Nutri-Oils (Adviesprijs: 3, 79 euro)
Conditioner, met Weightless Nutri-Oils (Adviesprijs: 3,79 euro)
Dagelijks intensieve conditioner, met Weightless Nutri-Oils (Adviesprijs: 4,99 euro)
Voedend masker, met Weightless Nutri-Oils (Adviesprijs: 6,99 euro) 

Partner Content