Is je bad hair day een constante?

Door De Redactie
Soms heb je een bad hair day. Geen probleem, er zijn manieren genoeg om je haar in te tomen dat het niet zo hard opvalt. Maar als je elke dag een  bad hair day hebt, mag je gerust spreken van een bad hair habbit. En dan is het tijd om naar de kapper te gaan. Wanneer heb je een bad hair habbit?

Vrouwen met een gezonde en verzorgde haardos zijn onweerstaanbaar voor mannen. Om elke dag met glanzend haar voor de dag te komen is geen gemakkelijke opgave, en soms heb je gewoon écht een bad hair day. Maar als je te vaak een bad hair day hebt, krijg je een bad hair habbit, en dan smeekt je haar om een nieuwe koers te gaan varen!

Wanneer heb je een bad hair habbit?

  • Als je meer dan een week achter elkaar een bad hair day hebt. Besteed je na elke wasbeurt erg veel aandacht aan je haar, en schiet je er geen meter mee op? Dan kan enkel de kapper hulp bieden en is het tijd voor een nieuwe coupe.
  • Als je je haren altijd in een staartje draagt omdat je niet weet wat je ermee wil doen. Lange haren moet je af en toe ook los dragen. Doe je je haar altijd bij elkaar voor de gemakkelijkheid? Dan kan je beter voor een korte coupe kiezen.
  • Als je je haren verbergt onder hoedjes, petjes en sjaaltjes. Tijd om je haar weer te laten stralen. Ga naar de kapper en kies een mooi nieuw model. Een hoedje kan leuk zijn, maar een gezonde haardos is sexier.
  • Als je maar van kleur blijft veranderen. Begin je een paar dagen na je kleuring alweer aan een nieuwe tint te denken, dan is het tijd voor een break. Kies voor een kleur die lijkt op je normale haarkleur een laat het voor een tijdje zo. Speel voortaan met het model van je coupe en verzorg je haren.
  • Als je voor een feestje geen aandacht aan je haar besteedt. Leg je bij een feestje de aandacht op je make-up omdat je niet weet wat je met je haar moet? Tijd om in te grijpen. Ga op zoek naar een nieuw model!
  • Als je altijd malcontent van bij de kapper komt. Dan is het eigenlijk tijd om van kapper te veranderen. Vraag rond naar een goede kapper. Kies je nieuwe kapper met zorg, en bespaar er niet op, want van een goed geknipt model heb je maanden plezier!

Partner Content