Kapseltrends voor vrouwen met lang haar.

Door De Redactie
Lange, ultra vrouwelijke kapsels blijven scoren. Vooral romantische opstekers en nonchalante lokken zijn volgend seizoen dé trend.

Romantische opsteker

Dit kapsel is wat warrig, speels erg luchtig met bovenaan veel volume en subtiel gekrulde punten. Op en top de wat ‘messy’ glamour van de jaren ’60 met Brigitte Bardot als voorbeeld.
zo ga je te werk: Gebruik de Braun Satin Hair Airstyler om je haar tijdens het drogen ook meteen in model te borstelen. Met het borstelopzetstuk kan je de punten moeiteloos naar binnen krullen. Wanneer je haar perfect droog is, gebruik je een kam om de bovenste haarpartij lichtjes tegen de richting te kammen (touperen) zodat je extra veel volume krijgt.
Daarna voorzichtig naar achter borstelen. Deel aan de zijkanten twee brede haarlokken af die je samen met de bovenste lokken, achteraan je hoofd vastmaakt met een elastiekje.

Nonchalante lokken

Was je haar, kam het voorzichtig door en breng een strakke middenscheiding aan. Gebruik daarna de Braun Satin Hair 7 haardroger om je haar te drogen. Door de Satin Ion ™ technologie én de perfect gedoseerde ‘Drysafe’warmteverspreiding verloopt het drogen uiterst zacht. Kneedtijdens het drogen je haar in model. Na het drogen niet meer doorborstelen maar fixeren met styling spray.

Partner Content