Look van de week: tijdloze trenchcoat

Door Sanne De Lee

Een kleerkast vol, maar geen idee wat aan te trekken? Wij geven elke week inspiratie. Deze week: de trenchcoat, een tijdloze klassieker!

Comfortabel, regenbestendig, winddicht én supervrouwelijk: zo’n tijdloze trenchcoat is de ideale tussenseizoenjas. Wij geven alvast inspiratie om ‘m te dragen!

 

ootd-4

Benieuwd waar je deze perfecte look kunt shoppen? Klik snel door!

 

Jeans

De rechte jeans -of straight cut- is een echte klassieker. De snit staat iedereen, maar is vooral ideaal voor wie iets bredere heupen heeft. Kies een neutraal exemplaar zonder opvallende stiksels of lichte plekken rond je heupen en zorg voor een goed passend model dat je bovenbenen mooi omsluit: zo komen je vrouwelijke vormen helemaal tot hun recht! (Comma, € 89,99)

 

shirt

Ook dit shirt is ideaal voor wie bredere heupen heeft: de vlindermouwtjes maken je schouders wat breder en dus in proportie met je heupen. Dit type mouw is ook erg comfortabel en flatterend als je iets zwaardere bovenarmen hebt. De print is dan weer ideaal om een buikje te camoufleren! (VERO MODA, € 21,95)

 

Brantano_10_74.95EUR(1)

De slip-on blijft ook dit voorjaar een trend. Een erg sportieve schoen, maar dankzij de subtiele glitters én de croco print is dit exemplaar toch erg vrouwelijk. (Brantano, € 74,95)

 

jas

Tijdloos en goed voor élke gelegenheid, de trenchcoat. Dit seizoen duikt hij opnieuw op in een moderne versie: oversized, in opvallende lentekleurtjes, casual of ietsje langer dan we gewend zijn, zoals dit kuitlange exemplaar. (ONLY, € 49,95)

 

s.Oliver Accessories_39.603.94.6262.8226_EUR39,99

Een zadeltasje is perfect om te citytrippen of voor een dagje uit: al je spullen passen erin en je hangt het handig over je schouder. (s.Oliver, € 39,99)

Partner Content