Verfijn je zomerlook met dit juwelensetje uit onze MIKA-collectie

MIKA collectie

Wat jij nodig hebt om jouw zomeroutfit dat tikje meer te geven? Een juweel uit onze juwelencollectie met MIKA! Met dit sierlijke armbandje, een stijlvolle ketting of een paar blinkende oorbellen kom je gegarandeerd schitterend voor de dag.

Zie ze blinken

Samen met juwelenontwerpers Mireille en Katrien (aka MIKA) ontwierpen we een geheel nieuwe collectie met fijne, handgemaakte juwelen. Stuk voor stuk geïnspireerd op de natuur en organische vormen.

Handgemaakt = duur? Toch niet! De juwelen uit onze collectie zijn van uitzonderlijke kwaliteit én heel lief voor jouw portemonnee!

SNUISTER EVEN ROND

Benieuwd naar onze juwelen? Ontdek hieronder alvast een van onze juwelensetjes! De collectie is enkel verkrijgbaar via de webshop van e5 en van MIKA.

11

Zilveren oorbellen (€ 34,95 – shop hier)

22

Zilveren ketting met zwarte steen (€ 44,95 – shop hier)

33

Armband met zwart steentje (€ 39,95 – shop hier)

Lees ook:

Vorig artikel
Zo voorkom je een dubbele kin
Volgend artikel
Nieuw in Antwerpen: een kroket uit de muur

Ga 2 dagen lang uit je dak op het familiefestival, Moen feest

Klaar voor Moen Feest 2017? Zin in het eerste zomeroptreden van K3? Benieuwd hoe het gloednieuw album van Natalia live klinkt? Een écht buitenfestival met razend populaire artiesten voor de hele familie op zaterdag, de doortocht van de live tour van Natalia op zondag! Moen is een deelgemeente van Zwevegem en ligt op 15 minuten van Kortrijk.

€14.99 €20.00