mooi en fit met deze apps

Door De Redactie

Wist je dat er heel wat (gratis!) apps bestaan die je een duwtje in de rug geven om mooi en gezond te blijven? Wij selecteerden voor jou de meest praktische: 

Een slank figuur

Voor de liefhebbers van het gezegde ‘elk pondje gaat door het mondje’ is er 80 bites. Deze app houdt nauwgezet bij wat en hoeveel je in je mond stopt. Elke week krijg je een overzichtje van alles wat je hebt gegeten. Maar dat is niet alles. Deze app houdt ook bij hoe vaak je kauwt. Als je te snel eet, signaleert deze app het zodat je het wat trager aan kunt doen. Heb je genoeg discipline om dat chocolaatje te laten, maar willen de kilo’s er maar niet af? De app MTrain begeleidt je met duidelijke work-out instructies die je altijd en overal kunt uitvoeren.

Doe het zelf (mét advies)

Wil je ook een glamoureuze uitstraling, maar ben je geen held in de badkamer?Easy Makeup and Hair neemt je bij de hand en toont precies hoe je die oogschaduw perfect aanbrengt of hoe je wimpers krult zonder veel gedoe. Deze app bevat ook instructiefilmpjes zodat je stap per stap ziet wat je moet doen. Handig toch?

Zin in een andere look?

Benieuwd naar hoe anders jij eruit kunt zien of altijd al gedroomd van een compleet andere look maar nooit gedurfd? Met de apps iStylist makeover en make-ovr kun je virtueel nieuwe kapsels, make-up en kleding uitproberen.

Bruingebrande huid

Kom je van een zonvakantie vaak terug als een verbrande kalkoen? Met de Lancaster sun expert– app niet meer. Hij berekent de uv-index waar ook ter wereld. Vragen over zon en zonnebaden? Op deze app vind je alle antwoorden!

Je mooiste zelf

Leuke foto van jezelf getrokken… maar zonder die vervelende koortsblaas of die lelijke puist zou het nog beter zijn? Met de More-Beaute-app laat je oneffenheden verdwijnen als sneeuw voor de zon. Deze app fotoshopt je foto in geen tijd en zorgt dat je er op je best uitziet.

Een stralend wit gebit

We kennen het allemaal: snel even met de tandenborstel alle tandrijen poetsen, maar nooit de volle twee minuten. Toch is het belangrijk om lang genoeg te poetsen, omdat de fluor tijd nodig heeft om in te werken. Met de app Just Brush haal je deze doelstelling moeiteloos. Hij motiveert je en geeft aan hoelang je bezig bent.

Slaap je sexy

Dat slaap belangrijk is, weten we ondertussen al. Maar hoeveel je precies slaapt, hoe diep en hoe je slaappatroon eruitziet is een moeilijke kwestie. Daarom is er de app Sleep Log Recorder. Hij informeert je over de eigen slaapcyclus en geeft advies over hoe je je bioritme kunt verbeteren.

Partner Content