Ring helpt trouwdag onthouden

24 uur voor jullie huwelijksverjaardag (of andere speciale dag) warmt de binnenkant van de ring op gedurende ongeveer 10 seconden en dit ieder uur, een hele dag lang. De warmte zorgt ervoor dat je partner een zeker ongemak zal ervaren waardoor de boodschap onmogelijk te negeren valt.

Het juweel maakt gebruik van een kleine chip. Het enige dat je hoeft te doen is de datum van jullie speciale dag mee te delen aan de fabrikant en zij zorgen voor de rest. Momenteel is de ring verkrijgbaar in 7 verschillende stijlen en kost het zo'n 760 dollar.

Eén getuige liet alvast weten dat hij twee Remember Ringen gekocht heeft: eentje voor z'n huwelijksverjaardag en eentje om de verjaardag van zijn vrouw niet te vergeten!

Meer info: www.alaskajewelry.com

Vorig artikel
De 1000 km van Kom op tegen Kanker
Volgend artikel
Kies jouw ideale trouwjurk!

Wellnessweekend voor 2 met sessie Thermowell + 4* hotel vanaf € 138 bij Yolande Buekers

Doe jezelf een verwenweekend bij Yolande Buekers cadeau. Geniet met z’n twee van alles wat dit Kuur- en Wellnesscentrum te bieden heeft zoals een welkomstdrankje, een dagbezoek aan het aquapaleis, een overnachting in viersterrenkuurhotel en een uitgebreid ontbijtbuffet. Bovendien krijg je er nu heleaam gratis een Libelle cadeau bovenop. Waar wachten jullie nog op? 

€138.00 €235.00