Verwen jezelf met deze schoonheidspareltjes

Zin in een verwennerijtje enkel en alleen voor jezelf? Dat treft! De beautywereld kwam deze herfst weer met heel wat nieuws op de proppen. Ken jij de macaron uv-lamp al? Wij testten hem voor je uit! 

DE TEST

De mini-macaron voor een doe-het-zelf manicure.

beauty2

Is hij niet schattig? De mini-macaron is een supermakkelijk manicure-apparaatje om gelnagellak (semi-permanent) te laten drogen.

Eenmaal de macaron is aangesloten met de computer via de USB-poort, schijnt het ledlampje in de macaron en kun je de gelnagellak per nagel laten harden. Reken ongeveer 30 seconden onder de lamp per nagel. Veel moeilijker is het niet!

Het resultaat: een dieper doordrongen kleur, je nagels glanzen als nooit tevoren en je nagellak blijft langer dan 1 dag zonder afbrokkeling of scheurtjes. Je kunt tot een week genieten van mooie nagels.
(€ 34.90 / pakket: macaron en USB-kabel + 1 nagellak kleur + 1 glanzende top-coat nagellak + 1 vijl + 10 watjes om de nagellak te verwijderen; te verkrijgen bij Di, www.leminimacaron.com).

Een bodyguard voor je haar

smartbond

Is je haar gekleurd of ontkleurd? Dan is het extra opletten bij het verzorgen ervan.  L’ Oréal Professionnel ontwikkelde speciaal voor broos, gekleurd haar deze Smartbond. De verzorging werkt als een schild: het versterkt de keratine, de belangrijkste bouwstof van je haar.
(€ 23 voor 250 ml verkrijgbaar in kapperszaken)

999.998, 999.999, 1 MILJOEN!

volume-million-lashes-fatale

Het wordt bijna realistisch om je wimpers te tellen met de nieuwe mascara Volume Million Lashes ‘Fatale’ van L’Oréal Paris. De mascara garandeert een overdosis aan volume (door de gegroepeerde borstelharen) en een mooi ‘smoky eyes’-effect (door extra zwarte pigmenten). Het resultaat is prachtig.

Om een maximum volume te verkrijgen, gebruik je de mascara best met een zigzagbeweging, te beginnen van de wortels tot aan de uiteinden van de wimpers.
(€16.99, bij de drogist)

Het nachtleven van Trésor: ‘Caresse’

parfum-caresse

De legendarische Trésor van Lancôme is zalig bloemig en de roos van Damascus geeft het parfum een sensuele touch. Deze versie voor het nachtleven is nog intenser, nog speelser en nog mysterieuzer. De nieuwigheid? De geurencombinatie van bergamot, framboos en lychee.
(66 €/30 ml en 95 €/50 ml bij de parfumerie).

Tekst en foto uit: femmesdaujourdhui.be

 

Partner Content