Shoes in the box heeft nieuw gezicht!

Door De Redactie

De Oost-Vlaamse Tine De Buysser mag zich de opvolgster noemen van Ann Van Elsen, Dina Tersago en Sandrine als het nieuwe gezicht van Shoes in the Box. Midden maart startte dit schoenenmerk een zoektocht bij haar fans naar een nieuw gezicht voor de najaarscampagne. Tine werd door het grote publiek gekozen via de site www.shoesinthebox.be.

Tine, 25 jaar en afkomstig uit Aalter, had de overwinning helemaal niet zien aankomen: "Deze uitslag had ik niet durven dromen, ik viel dan ook uit de lucht toen ik het goede nieuws te horen kreeg. Ik kijk erg uit naar de waardevolle ervaring die ik zal opdoen en de fotoshoot met fotograaf Marc Lagrange. Ik sta te popelen om in de voetsporen van Ann, Dina en Sandrine te treden. Ik ga mijn best doen om een even goede ambassadrice te zijn voor Shoes in the Box. Ik heb er alvast zin in."

Als overtuigd shoe addict heeft Tine een voorliefde voor een brede waaier aan schoenen: pumps, sneakers, schoenen met een extra vrouwelijke stiletto…ze heeft voor iedere outfit of gelegenheid wel een bijpassend paar schoenen. De schoenen moeten wel 2 tests doorstaan: de shop- en danstest. Wanneer de schoenen na een dagje shoppen en een avond shaken nog comfortabel zitten dan zijn ze goedgekeurd.

Shoes in the box besloot dit jaar om hun nieuwe gzicht te zoeken bij hun fans. Via de media lanceerden ze een oproep en meer dan 600 personen schreven zich in. De professionele jury, bestaande uit Nina De Man, Ruben De Buck, Bélinda Cordier, Bie Buelens en Kurt Rens kozen uiteindelijk 25 kandidates uit en vanaf dan kon het grote publiek stemmen voor zijn favoriete gezicht. Uiteindelijk brachten meer dan 6000 mensen hun stem uit.

Partner Content