Stralend op elke leeftijd!

Door De Redactie

Als jonge oma voelt Monique zich wat onzichtbaar. Ze is haar stijl kwijt en voelt zich een grijze muis. Ze weet niet hoe ze moet combineren en of haar kledij te oud of te jong voor haar is. Gelukkig staat Lien Degol klaar met antwoorden op al haar vragen, samen met twee nieuwe outfits

"Ik vind het niet erg om ouder te worden, wel dat het lijkt alsof ik onzichtbaar word. Ik wil weer een stralende oma zijn."

Monique heeft de gewoonte steeds naar een jeansrok te grijpen, omdat ze zich daar het best in voelt. Voor haar eerste outfit kiest Lien dan ook meteen voor een hele aanpassing, door haar een jeansbroek te geven.

  • Een simpele broek of jeans kun je eindeloos combineren. Met een t-shirt is dit ideaal voor overdag, maar met een chique blouse of blazer oogt je outfit feestelijk.
  • Met zwarte of donkere kledij lijk je vaak ouder dan je bent. Monique kiest daarom best voor zachte, frisse kleuren zoals oudroze, goud of pastel. Wie toch donkere kleuren verkiest, gaat voor taupe- of bruintinten. 

Kleedjematen 38-50, € 29. Bij C&A.

Zwarte laarsjes met veters, Apple Love, maten 35-41, € 140). Bij Torfs.

Roze ketting met bruine steen , € 129. Armband met kleine roze bolletjes, € 49, met diamantbolletjes, € 109, met bruine steen, € 159. Alles bij Orage.

Lien geeft Monique ook nog een tweede outfit. Met de feestdagen in aantocht, kiest ze daarom voor een stijlvol kleedje.

  • Vanaf een bepaalde leeftijd begint je taille te verdwijnen. Met de juiste kledij kan je het effect van een taille nog bekomen. Kleedjes zijn daar perfect voor. 
  • Ga voor een kleedje in 1 stevige kleur, maar probeer zwart te vermijden. Dan toont het kleedje zeker niet te oud.
  • Draag onder een kleedje leuke enkellaarsjes, die zorgen altijd voor een verjongend effect. 

Jeansbroekmaten 38-50, € 9. Goudkleurig bloesje, maten XS-XL, € 39. Blazer in gebroken wit, maten 40-50, € 59. Alles bij C&A.

Zwarte laarsjes, Nero Giardini, maten 35-41, € 155). Bij Torfs.

Zilveren ketting, € 115. Zilveren spiraalvormige armband , € 269. Alles bij Orage.

Monique krijgt van Lien ook nog een nieuwe coupe aangemeten. Want het is niet erg om witte haren te krijgen, maar je moet er dan wel voor zorgen dat er een proper en gestructureerd kapsel in zit. 

Ook je gezichtstrekken beginnen vanaf een bepaalde leeftijd wat te vervagen. Verzorg je wenkbrauwlijnen, gebruik eyeliner en breng wat blush aan. Je zal merken dat met deze kleine moeite je een groot verschil zal bekomen.

 

Kleding: C&A – Schoenen: Torfs – Hair Styling: Kreatos – Make-up: BE Creative Make Up (exclusief verkrijgbaar bij ICI PARIS XL) – Brillen: Pearle – Juwelen: Orage

Partner Content