Vijf basics die iedere vrouw moet hebben

Door De Redactie

Van een vergadering naar een babyborrel en van een babyborrel naar een feestje... Een vrouw moet steeds verzorgd én fashionable voor de dag te komen. Met 5 basics in de kleerkast los je al heel wat problemen op!

 • De little black dress: het zwarte jurkje is niet voor niets een echte klassieker. Hoe simpeler de jurk, hoe multifunctioneler. Kies voor een eenvoudige snit met zo weinig mogelijk versieringen, zo kan je met de nodige accessoires elke keer voor een andere look gaan.
   
 • Zwarte pumps: of je nu een gewone jeans draagt of een feestelijk kleedje, pumps zijn altijd dé finishing touch onder je outfit.
   
 • Een opvallende halsketting: een sobere outfit zonder al te veel prints, kan je absoluut combineren met een opvallende halsketting. Ga voor een kleur die je op zoveel mogelijk kledingstukken kan dragen.
   
 • Een grote, rechthoekige handtas: een grote handtas is natuurlijk altijd handig, maar een rechthoekig exemplaar zorgt ervoor dat ze nooit haar model verliest. Een lederen tas is ideaal voor wanneer je heel wat gewicht meesleurt.
   
 • Een blazer: een blazer is altijd in de mode dus kies voor een exemplaar in een kleur die je goed staat en een snit waarin jij je comfortabel voelt. Draag je vaak broeken? Ga dan voor een langere blazer. Draag je meestal kleedjes? Kies dan voor een kortere, gecentreerde blazer.

Partner Content