Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Weekendbreien

Door De Redactie
Lekker aan de slag met een paar bollen wol en een stel dikke naalden. En voor je het weet, zit je er warmpjes in en kan je met je zelfgemaakte creaties naar buiten!

Trendy bolerovestje en superlange schelpjessjaal.

Een echte aanwinst voor je garderobe, dit zacht mosgroene bolerovestje. Het heeft regelrechte coutureallures dankzij de grove gerstekorrel, en het staat prachtig bij een broek of rok. Draag het los of steek het vast meen decoratieve broche.
[LINK_TEXT id=1]

Extra lange, gehaakte sjaal met schelpjesmotief, in een frisse paprikatint die elke winteroutfit meteen oppept. Door z’n lengte kan je ‘m eindeloos draperen, wikkelen en knopen, voor telkens een ander resultaat.
[LINK_TEXT id=2]

Wollig warme winterrok.

Geen voor de hand liggende keuze, zo’n gebreide rok, maar met deze wolkwaliteit blijft de pasvorm perfect. Met die knielange exemplaar in verrassend felblauw of veelzijdig grijs heb je er een onmisbare basic bij. De viltvlakken maak je makkelijk met een speciale naald.
[LINK_TEXT id=3]

Handtas met couturelook.

Jouw eigen handtas met couturelook en dat in slechts 6 uur.
[LINK_TEXT id=4]