Wendy: “Ik wou een mooiere en betere versie van mijn eigen tanden”

Wendy: "Ik wou een mooiere en betere versie van mijn eigen tanden"

Doorheen de jaren worden tanden geler en brozer. Dat is normaal, want ouderdom verdunt het glazuurlaagje bovenop de tand. Hierdoor wordt de achterliggende (gele) dentine meer en meer zichtbaar. Dus zelfs als je je gebit goed verzorgt en vaak poetst, ontsnap je er helaas niet aan. Gelukkig bestaat er vandaag een techniek om opnieuw die perfect stralende glimlach te krijgen. Dat ontdekte ook Wendy De Pauw:

Wendy heeft twee Babor Beauty Spa schoonheidszaken, één in Haaltert en één in Lede. Een goed voorkomen en een verzorgd uiterlijk is dus essentieel voor haar. Ze was niet tevreden over haar glimlach, maar wist niet goed hoe ze dit kon oplossen.

Verkleurde en afgebroken tanden

“Mijn twee voorste tanden waren wat versleten. Er waren stukjes af en ze begonnen onderaan wat doorschijnend te worden. Dat stoorde me, maar ik wist niet goed wat ik ermee moest doen. Ik wou mijn eigen tanden behouden, maar dan liefst een mooiere en betere versie ervan.“

Gratis Smile Advies

“In mijn zoektocht naar een mooiere glimlach ontdekte ik de porseleinen veneers van GlamSmile. Dit zijn op maat gemaakte schildjes (= veneers, facings of facetten genaamd) die op de bestaande tanden bevestigd worden en een oplossing bieden voor verkleurde, afgebroken of scheve tanden. Voor een diepgaande analyse van mijn glimlach ben ik op gratis ‘Smile Advies’ geweest in de GlamSmile Studio. De klik was er en ik had vertrouwen in hun professionalisme. Drie weken later had ik mijn nieuwe glimlach!”

Nog meer zelfvertrouwen & op maat gemaakt

“Doordat ik weet dat ik een stralende glimlach heb, voel ik me nog zelfzekerder. Ik krijg ook veel complimenten van mensen over mijn mooie glimlach. Klanten in mijn schoonheidszaken vragen me vaak of ik van nature zo mooie tanden heb. Ondertussen hebben ook heel wat klanten en vriendinnen veneers laten plaatsen. Iedereen is zo gelukkig met het resultaat! Het mooie is dat de veneers op maat gemaakt worden, waardoor we elk onze gepersonaliseerde glimlach hebben.”

Ik raad het iedereen aan

“Als je kunt kiezen, wil je uiteraard mooie witte en stralende tanden. Witte tanden, dat is toch een droom van iedereen? Voor mij staan witte tanden voor verzorgd en netjes zijn, schoonheid en jeugdigheid. Ik wou witte tanden, maar zonder dat ze er vals uitzien, en die heb ik gekregen. Ik ben heel tevreden; ik zou het niet anders willen. Een aanrader! “

Wil jij ook een stralende glimlach? Vraag hier jouw Gratis en Vrijblijvend Smile Advies aan.

 

Lees verder na de reclame

Het volgende Libelle-artikel is echt even het wachten waard :)