Zelf naaien: 5 wijde broeken

Niets zo comfortabel en veelzijdig als een wijde broek. Een topper in je kleerkast, en al helemaal als je ‘m zelf naait!

Je eigen wijde broek naaien

De wijde broek is nog altijd ultrapopulair. Met onze handige naaipatronen en werkbeschrijvingen maak je makkelijk je eigen exemplaar. Je ontdekt ze in het lijstje hieronder:

Alexa broek

Alexa broek

Alexa broek

Bandplooien, klassiek? Ja, maar klassiek is vandaag de dag net supertrendy. De mooivallende wijde pijpen en frisse kleur maken van deze bandplooibroek een absolute must make.

Hier vind je het naaipatroon.

Valerie broek

Valerie broek

Valerie broek

Helemaal on trend ben je met een palazzo broek. Dat is een extra wijd model met rechte pijpen. Ons ontwerp heeft mooie plooien aan de tailleband en een blinde ritssluiting.

Deze top maak je met dit naaipatroon.

Lubette broek

Lubette broek

Lubette broek

Deze barrel pants (of carrot pants) zijn hot en happening. Wat wijder aan de heupen en smaller toelopend naar de enkels is deze losse broek lekker comfy en stijlvol.

Klik hier voor het naaipatroon.

Fez broek

Fez broek

Fez broek

Deze wijde broek stik je in een wip. Lekker luchtig en zaligzittend!

Benieuwd naar het naaipatroon? Je vindt het hier.

Pax broek

Pax broek

Pax broek

De olifantenpijpen van weleer zijn immens populair! Wij kozen voor een versie waarbij de pijpen naar onderen toe subtiel uitwaaieren. Door de extra lange pijpen kun je er hakken onder dragen en lijken je benen eindeloos.

Hier vind je het naaipatroon.

Van een stijlvolle jurk tot een trendy vest: de mooiste outfits maak je zelf! Ontdek hier een ruim aanbod aan naaipatronen. Maak gebruik van de handige filters en vind het patroon dat perfect bij je past.

Meer naaipatronen:

Volg ons op Facebook, Instagram, Pinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Partner Content