Getty Images

5x manieren om een basic wit T-shirt te stylen

Door Jolien Thieleman

Een budgetvriendelijk item dat je werkelijk met álles kunt combineren, is een wit T-shirt. Dat het een onmisbaar stuk in je kleerkast is, bewijzen deze 5 manieren om een wit T-shirt te stylen.

5x zo draag je een basic wit T-shirt

1. Onder een debardeur

De debardeur is hot deze herfst en winter. Draag er een wit T-shirt onder voor een outfit die perfect is op zonnige najaarsdagen, en die minder schools is dan met een blouse.

wit T-shirt

Debardeur, € 29,95 € 8 bij JBC

2. Op een witte broek

Met een outfit in dezelfde tinten zit je altijd goed. Dat geldt voor kleurrijke kleding, maar ook voor eenvoudig witte silhouetten die je aanvult met neutrale of net opvallende accessoires. De ideale outfit om je eigen stempel op te drukken.

T-shirt, € 15,99 bij Mango

3. Onder een jurk of topje

Deze manier is geïnspireerd door de jaren ’90, toen witte shirts onder topjes of jurkjes met dunne bandjes werden gedragen. Niet de meest voor de hand liggende keuze, maar wél eentje die je toelaat om in het najaar nog wat langer van je zomergarderobe te genieten.

wit T-shirt

Jurk, € 34,99 € 16,99 bij VILA via Zalando

4. Op een rok

Een zwierige, opvallende statement rok wordt ultradraagbaar in combinatie met een wit T-shirt. Meer zelfs: je zet het item in de kijker, wat zorgt voor een mooie balans in je outfit.

Plooirok, € 44,99 bij VILA

5. Onder een blazer

De eindeloos combineerbare blazer wordt lekker casual met een eenvoudig wit T-shirt eronder. Combineer met een jeans en sneakers voor een outfit waarmee je zó van het werk de stad in kunt.

wit T-shirt

Blazer, € 39,99 € 19,99 bij C&A

Meer moois:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Partner Content