Zo Man Zo Vrouw – interview Jani

Door De Redactie
Naar aanleiding van de start van Zo Man Zo Vrouw, een wekelijks make-over programma met Jani in één van de hoofdrollen, konden wij alvast even polsen bij de stilist naar de nieuwe trends voor dit najaar, het meest onmisbare item in de kleerkast van vrouwen,...

Welk item is onmisbaar voor vrouwen?

Uiteraard the little black dress, ideaal voor als je niet weet of je casual of opgekleed moet gaan. Haal ook een passende blazer in huis, daarmee wordt casual in no time deftig.

Welk item is onmisbaar voor mannen?

Een op maat gesneden zwart pak, dat gaat jaren mee. En een goeie das: de hele brede en dunne exemplaren zijn vandaag een beetje passé dus kies voor een tussenmaat en een effen das. Dat gaat overal bij.

Wat zijn de najaartrends voor vrouwen?

Retro, denk Mad Men. Langere retro jurken en rokken. En camel, zelfs een volledige outfit in camel.

Wat zijn de najaartrends voor mannen?

Opgekleed. De streetwear is uit, mannen gaan zich weer deftiger kleden en gaan voor een stoerdere maar chic look.

Wat is de grootste kledingfout die een vrouw kan maken?

Al haar vormen verbergen in kleding die maten te groot is. Dat is typisch Vlaams: vrouwen zijn hier bang om sexy te zijn.

Wat is de grootste kledingfout die een man kan maken?

Een kostuumjasje dragen dat veel te groot is, vaak dat van hun vader. Doe dat nooit! Investeer in een jasje dat past.

Hoe kleed je je voor een date?

Doe moeite maar niet téveel! Teveel make-up, gel in je haar, parfum… het geeft aan dat je teveel moeite hebt gedaan en kan intimiderend werken. Hoe die das of dat duizelingwekkend decolleté als verrassing achter de hand voor als je elkaar beter kent.

Meer info? Check onze pagina rond [LINK_TEXT id=1](vanaf 2 september 2011 iedere vrijdagavond op VIJFtv, na Astrid in Wonderland)!

Partner Content