Krulwilgkrans: lentekriebels aan je voordeur

Krulwilgkrans: lentekriebels aan je voordeur
@gudruncottenier

De tuin herbergt zoveel bloemschikmogelijkheden en dat toont bloemenexpert Gudrun Cottenier je graag. Deze maand zet ze de krulwilg centraal, want wie krulwilg zegt, zegt lente!

Creatief met krulwilg

De krulwilg is een decoratieve, vrolijke boom die bovendien in het vroege voorjaar een belangrijke voedselbron is voor heel wat bestuivers. De krulwilg is zowel geschikt voor grote als kleine tuinen én is een snelle groeier.

Onze bloemenexpert Gudrun knipte enkele takken van de krulwilg uit haar tuin en maakte er deze prachtige lentekrans mee. Volg de stappen en geniet snel zelf van een extra portie lentekriebels!

Graag verder lezen of kijken?
Dan vragen wij je om nu EENMALIG en GRATIS een account aan te maken. Vanaf dan krijg je toegang tot al onze artikels en video’s en krijg je deze melding niet meer te zien.
...

GEEF EENS EEN BLOEMSCHIKBOX CADEAU

Op zoek naar een fijne tip voor een creatieveling? Dan is een bloemschikbox misschien wel een goed idee. Gudrun heeft een bloemenschool De Groene Verbeelding en stelt er zo elke maand eentje samen met de mooiste bloemen van dat moment.

Al het materiaal dat je nodig hebt voor een eigen unieke creatie vind je erin terug: van het kleinste krammetje tot kraakverse bloemen en ander groen. Mét een handige stap-voor-stapbeschrijving en een videotutorial die je een paar dagen voor de ontvangst van je box op haar website vindt.

Je hoeft de box enkel uit te pakken, je groene vingers boven te halen en het bloemschikken kan beginnen! Een bloemschikbox met alle nodige materialen, inclusief verzending kost 59 euro. Alle info vind je hier.

Nog meer artikels over bloemschikken:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de beste groentips en wooninspiratie!

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees verder na de reclame

Het volgende Libelle-artikel is echt even het wachten waard :)