Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten
Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Bloemschikken: 4x makkelijke ideetjes met bloembollen

Leuke, makkelijke ideetjes met bloembollen? Onze bloemenexpert Gudrun toont je een paar van haar favoriete creaties. In de video geeft ze bovendien nuttige tips om wekenlang van je bloemen te genieten.

Mooi en makkelijk

Een opvallend bloemstuk hoeft niet ingewikkeld te zijn. Geniet van geurende, kleurrijke voorjaarsbollen in huis dankzij Gudruns bloementips! Zo makkelijk is het:

  • Heb je een paar steriliseerbokalen in de berging staan? Zet er dan gekuiste voorjaarsbollen in en je hebt meteen een fris bloemetje in de keuken!
  • Hetzelfde kun je doen met eierdopjes. In de video zie je hoe Gudrun er meteen haar eigen twist aan geeft en het mooi presenteert als een echt bloemstuk.
  • Met een simpele cilindervormige vaas en wat snoeihout maakt Gudrun in een handomdraai een lente-blikvanger voor in je huis.
  • En met wat touw, ballonnetjes en behangerslijm tover je in een wip hippe vaasjes uit je mouw.

Bekijk dus snel de video en laat je verleiden door al dat lente-moois.

PS Ben je al lid van onze Libelle Tuinclub op Facebook? Da’s een supergezellig clubje van mensen met een passie voor groen die elkaar inspireren, vragen en tips uitwisselen. Ontdekt het hier!

Meer video’s over bloemschikken:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de beste groentips en wooninspiratie!