Hyacint: 3 geurige bloemstukjes om zelf te maken

Hyacint: 3 geurige bloemstukjes om zelf te maken
Getty Images

Mmm… ruik je het? De lente komt eraan! Deze drie bloemstukjes met hyacinten brengen meteen nieuw leven in huis. Onze bloemenexpert Gudrun toont je in onderstaande video hoe je zelf aan de slag gaat.

3x bloemschikken met hyacinten

Niet alleen met de bloempjes die geuren als een heerlijk parfum maar ook met de bloembol van de hyacint gaat Gudrun aan de slag.

De wortelharen uit de bol zijn verrassend decoratief en geven een speels effect aan je bloemstuk in huis. Er bestaan zelfs speciale bloembolvaasjes om de bloembol extra in de verf te zetten.

En ook voor je eerste lentetafel heeft Gudrun een goed ideetje: een romantische servetring gemaakt uit een krans van hyacinten. Of wat dacht je van een speciaal boeket ín glas? Zo origineel!

Bekijk dus snel onze hyacinten-video en haal de lente in huis!

Graag verder lezen of kijken?
Dan vragen wij je om nu EENMALIG en GRATIS een account aan te maken. Vanaf dan krijg je toegang tot al onze artikels en video’s en krijg je deze melding niet meer te zien.
...

Bekijk ook onze andere video’s over bloemschikken:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de beste groentips en wooninspiratie!

 

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees verder na de reclame

Het volgende Libelle-artikel is echt even het wachten waard :)