Je tuin slim aanleggen – stap 3: zo pas je de basisprincipes van tuinontwerp toe

In deze minicursus ‘Je tuin slim aanleggen in 6 stappen’ neemt tuincoach Evelien Bauduin je mee in de wondere wereld van het tuinontwerp. Ze legt in 6 heldere video’s uit hoe je stap voor stap zélf het beste uit je tuin haalt, met kleine ingrepen die soms een groot verschil maken!

Deze video maakt deel uit van de minicursus ‘Je tuin slim aanleggen in 6 stappen’. Meer info vind je hier.

Stap 3: de basisprincipes van tuinontwerp toepassen

Wil je iets nieuws in je bestaande tuin of begin je helemaal van nul? Als je graag zelf de handen uit de mouwen steekt, hoef je daarvoor niet altijd een tuinarchitect onder de arm te nemen.

In de vorige video zag je al hoe je je stukje grond goed in kaart kunt brengen.

Om te gaan van de tuin die je hébt naar de tuin die je wílt, hou je het best rekening met een aantal bekende tuinprincipes. Eentje daarvan is: durf iets in het midden van je tuin te zetten! In deze derde video van de minicursus verklapt tuincoach Evelien Bauduin je nog méér van die ‘gouden regels’!

Veel kijkplezier!

Op naar de volgende stap: je droomtuin uittekenen

Wie is Evelien Bauduin?

Als tuincoach helpt deze expert jou het beste uit je tuin te halen. Heb je dromen voor je tuin en wil je het graag zélf doen, maar weet je niet goed hoe je eraan begint? Zij begeleidt je stap voor stap. Neem zeker eens een kijkje op haar website ikbenindetuin.be.

Nog meer groenvideo’s:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de beste groentips en wooninspiratie!