Anne Davis over kerst vieren met een nieuw samengesteld gezin

Anne Davis over kerst vieren met een nieuw samengesteld gezin

De feestdagen brengen heel wat teweeg. Libelle-columniste Anne Davis vertelt dat het niet altijd even evident is om kerst te vieren met een nieuw samengesteld gezin, en zij kan het weten…

Vieren op veel plekken

Anne Davis: “Het eerste jaar dat mijn man en ik een stel vormden, wilde ik geen kerst bij hem vieren. Hij was nog niet zo lang gescheiden, zijn ex zat in Amerika en hij was alleen met zijn kinderen. Ik vond het niet kunnen dat er ineens een andere mevrouw mee aan de kersttafel zou zitten. Dus vierde hij met zijn zoontje en dochtertje en goede vrienden, en ik ging naar mijn broer.

Het jaar erop woonde ik bij hem en waren we wél een gezinnetje. Dat zelfs aan uitbreiding begon, want ik was zwanger. De ex was terug uit Amerika, en ergens halverwege december zei mijn stiefdochtertje: ‘Mama heeft gezegd dat ze Kerstmis bij ons komt vieren.’ En kijk, dat kon ik dus niet.

Graag verder lezen of kijken?
Dan vragen wij je om nu EENMALIG en GRATIS een account aan te maken. Vanaf dan krijg je toegang tot al onze artikels en video’s en krijg je deze melding niet meer te zien.
...

Lees ook:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Lees verder na de reclame

Het volgende Libelle-artikel is echt even het wachten waard :)