Uit het hart van Hannelore: “Ik weet hoeveel deugd het doet als er aan je wordt gedacht terwijl je uit een put klautert”

Uit het hart van Hannelore: "Ik weet hoeveel deugd het doet als er aan je wordt gedacht terwijl je uit een put klautert"

Hannelore Bedert (37) is singer-songwriter en auteur. Ze heeft 2 kinderen, Hoppe (11) en Polly (5). Ze verloor in 2019 haar man Stijn. 

Kerst(ge)mis

Kerstmis nr. 3. Ik vermoed dat ik het nog lang zal blijven doen, dat tellen. Jaar 1, jaar 2, jaar 3, feest 1, feest 2, huwelijk 1, housewarming 87, begrafenis zoveel… Er is een ‘voor’ en een ‘na’, dat weet iedereen die iemand verloren is. En sinds Stijn overleden is, tel ik. Dat deed ik vroeger niet. Verjaardagen, ja, die hebben een getal, omdat je er nu eenmaal niet onderuit kunt dat dat elk jaar verandert, maar ik had nog nooit familiebezoekjes geteld, of feesten, huwelijken… Nu kan ik zonder nadenken zeggen voor de hoeveelste keer ik ergens heen ga zonder Stijn. Die gewaarwording blijft raar.

Graag verder lezen of kijken?
Dan vragen wij je om nu EENMALIG en GRATIS een account aan te maken. Vanaf dan krijg je toegang tot al onze artikels en video’s en krijg je deze melding niet meer te zien.
...

LEES MEER VAN HANNELORE BEDERT:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees verder na de reclame

Het volgende Libelle-artikel is echt even het wachten waard :)