Uit het hart van Hannelore: “Voor één keer leek het internet geen beerput van haat”

Uit het hart van Hannelore: "Voor één keer leek het internet geen beerput van haat"

Hannelore Bedert (38) is singer-songwriter en auteur. Ze heeft 2 kinderen, Hoppe (11) en Polly (6). Ze verloor in 2019 haar man Stijn. 

Nadat mijn column over ‘het lief ’ verschenen was, die ene pagina waarin ik voor het eerst over zijn bestaan sprak, werd ik ineens bestookt met vragen. Van lezers, lezeressen en lotgenoten. Mensen die vooral benieuwd waren, die me alle geluk wilden toewensen. Lotgenoten in dezelfde situatie lieten weten dat ze het herkenden, lotgenoten aan het begin van de helse rit stuurden dat ze zich optrekken aan mijn nieuwe geluk, lezeressen stuurden berichten naar de redactie en de oprechte warmte spatte ervan af. Sommige toonde ik aan het lief, omdat ik wist dat het hele ‘we komen ermee naar buiten’ ook voor hem spannend was.

Graag verder lezen of kijken?
Dan vragen wij je om nu EENMALIG en GRATIS een account aan te maken. Vanaf dan krijg je toegang tot al onze artikels en video’s en krijg je deze melding niet meer te zien.
...

LEES MEER VAN HANNELORE BEDERT:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees verder na de reclame

Het volgende Libelle-artikel is echt even het wachten waard :)