Maria (80) vindt haar grote liefde in het rusthuis

Het is nooit te laat om de liefde van je leven te vinden. Daar is de 80-jarige Maria Teresa Cobar het levende bewijs van. Ze was haar hele leven op zoek naar de ware, tot ze in het rusthuis de 95-jarige Carlos Victor ontmoette.

Liefde op het eerste gezicht

Maria was op slag verliefd. De twee besloten dan ook al snel om in het huwelijksbootje te stappen. Na een relatie van 8 maanden gaven ze elkaar het jawoord in de danszaal van het verzorgingstehuis. Carlos was weduwnaar, maar Maria had nog nooit voor het altaar gestaan. En het werd het mooiste moment van haar leven.

“Ik wilde dat ze zou ervaren hoe het is om met je soulmate te trouwen.”

Leven in het teken van de liefde

Maria’s enige dochter Ana, die dus opgroeide in een eenoudergezin, is dolblij: “Het leven van mijn mama stond in het teken van het vinden van de juiste man. Nu is die dag eindelijk aangebroken en ik ben ontzettend blij voor haar. Ze verdient dit.”

Nooit te laat

Het pasgetrouwde koppeltje heeft nu een ‘honeymoon suite’ in het verzorgingstehuis, waar ze gezellig samen kunnen wonen. “Ik ben jarenlang alleen geweest, dit is een fantastische zegening van God”, besluit Maria, gelukkiger dan ooit.

Procifiat, lieve Maria en Carlos!

Bron: Libelle.nl – Beeld: Getty Images

Kun je niet genoeg krijgen van die hartverwarmende verhalen?

Partner Content