Mooi initiatief: zet BOB mee in de bloemetjes

Tijdens de zomermaanden drinken we allemaal wel eens graag een glaasje wijn of een frisse cocktail. Om daarbij de verkeersveiligheid niet te vergeten, werd de campagne β€œNul op? Bedankt BOB!” gelanceerd. De bedoeling is om zo alle BOB’s te bedanken voor hun inzet en ze een extra duwtje in de rug te geven.

Hoe werkt het?

Rij je niet als je gedronken hebt? Zorg je voor alternatief vervoer wanneer je wel gedronken hebt? Registreer je op www.ikbob.be en laat de wereld (of toch je nabije omgeving) zien dat jij je engageert voor een verkeersveilige zomer.

Waar kun je je aan verwachten?

Als je geregistreerd bent, kun je je verwachten aan allerlei persoonlijke berichtjes Γ  la Evy Gruyaert om je te motiveren en bedanken. Als dat nog niet genoeg is, kun je samen met de BOB’s uit je provincie strijden tegen de andere provincies. Bovendien maak je ook kans op leuke prijzen, want de meest originele initiatieven worden op het einde van de zomer bekroond door een jury. Organiseer je iedere zomer een watercantus of houdt je sportclub jaarlijks een water run? Schrijf je dan zeker in!

Bron en beeld: www.ikbob.be en www.bivv.beΒ 

Partner Content