Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Puppy’s knuffelen op een tropisch eiland

Een tropisch eiland vol met puppy’s die je een hele vakantie mag knuffelen en verzorgen, het bestaat! Rep je naar Providenciales, een eiland in het Caribisch gebied, voor een portie schattigheid.

De reddingsorganisatie voor honden ‘Potcake Place’ haalt sinds 2005 jonge zwerfhonden van de straten en vangt ze op in het dierenasiel van het eiland. De vrijwilligers van de organisatie zorgen voor ongeveer 60 puppy’s, vaak een mix van labradors, Duitse herders en Engelse foxterriërs.

Omdat het eiland niet veel inwoners telt, heeft het asiel een regeling uitgewerkt waardoor toeristen worden ingezet in het adoptieproces en de socialisering van de honden. Zo kunnen reizigers gedurende hun verblijf op het eiland een puppy uitkiezen om op te passen. Naast de superschattige puppy krijg je een verzorgingspakket met onder meer hondenvoer en speeltjes.

Wie na het verblijf verliefd is geworden op de puppy (lees: iedereen!) kan de viervoeter adopteren en mee naar huis nemen. De andere optie is de puppy terugbrengen naar het asiel.

#ernie #potcake #potcakeplace #rescued #adoptme #playboybunny8

A photo posted by Jane Parker-Rauw (@potcakeplacek9rescue) on

#stinkincute #lilly #ecp #potcake #potcakeplace #rescued #adoptdontshop #potcakerescue #safe #fosterhomesrock

A photo posted by Jane Parker-Rauw (@potcakeplacek9rescue) on

“What?” #toffi #potcakepuppy #potcakeplace #adoptme #rescued #beautifulgirl #needagreatfamily

A photo posted by Jane Parker-Rauw (@potcakeplacek9rescue) on

Introducing #feliz #Noel #potcake #siblings #potcakeplace #puppy

A photo posted by Jane Parker-Rauw (@potcakeplacek9rescue) on

Bronnen: Het Laatste Nieuws, Enfait, Beeld:©Corbis