Uitgetest door onze redactrice: trouwjurken passen!

Door Els Lips

Het stond op de bucketlist van Libelle-redactrice Nele: een dagje trouwjurken passen, met alles erop en eraan. En daar wilden wij maar wát graag ‘getuige’ van zijn. Benieuwd welke het zou worden, mocht haar wederhelft plots een knieval doen?  

Het was één van de dingen die redactrice Nele in haar leven écht eens gedaan wilde hebben: trouwjurken passen. Niet omdat ze concrete huwelijksplannen heeft, ze is er zelfs nog niet eens uit of ze eigenlijk wel wil trouwen. Maar ze wilde gewoon graag eens ondervinden hoe het is om op zoek te gaan naar die ene ultieme trouwjurk voor die ene bijzondere dag.

Daar komt de bruid!

Nele trok dus gewapend met camera en gesteund door – zoals het hoort – haar mama en zus naar bruidsboetiek The Ivory Club (https://www.theivoryclub.be) in Antwerpen om het exemplaar van haar dromen te vinden. Een hele resem jurken passeerde de revue, en de ene was haar al wat meer op het lijf geschreven dan de andere (Help, dat decolleté! O nee, ik heb precies mijn kamerjas nog aan!)…

En óf ze dan uiteindelijk de ultieme trouwjurk vond waarin zij ooit haar jawoord zou willen geven? Je ontdekt het in het filmpje hieronder.

Lees meer

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

2.7.0.0

Partner Content